KURBAD

Kurbad
Kurbad är själva ursprunget i spakulturen. Badterapi har funnits länge och är ett bra sätt för kroppen att komma i balans. Bara påverkan av varm och kallt vatten har en rad välgörande effekter på oss! Blodomloppet, nervsystemet och hudcellerna stimuleras. När vi badar frigörs det lugnande hormonet oxytocin, som skapar lust och får oss att må bra.
Det ingår lån av badrock, handduk och tofflor samt 15 min. mini ansiktsbehandling.

KURBAD -en lyx att njuta ofta-

60 min    595:-

40 min. bad och 15 min. ansiktsbehandling

Algbad – Alger innehåller rikligt med mineraler och gör huden riktigt mjuk, man känner att algernas verkan går på djupet. Huden blir silkesmjuk. Har antitoxisk effekt.

Lerbad – Djuprengörande och sammandragande med antitoxisk effekt. Huden blir riktigt mjuk och len efteråt. Stimulerande på huden eftersom leran bidrar med mineraler och spårämnen. Har detox effekt.

Rosmarinbad – En infusion gjord på 3 dl ekologisk rosmarin. Uppiggande, uppfriskande och stimulerande vid trötthet. Höjer blodcirkulationen, även bra mot celluliter. Huden blir mjuk och väldoftande.

Lavendelbad – Ett lugnande och balanserande bad gjort med 3 dl ekologiska lavendelblommor, ett utmärkt bad vid mycket stress och kan lindra många former av huvudvärk. Även bra vid sömnproblem.

Sätt lite guldkant på badet eller annan behandling! (säg till vid bokningen)

Chokladdoppade jordgubbar 50:-
Vindruvor 50:-
Ett glas mousserande (alkoholfritt) 50:-