OM MIG

På SAVON finns nio olika ansiktsbehandlingar att välja mellan, allt från ekologiskt till microdermabrasion med kristall peeling.

Dessutom anpassar jag behandlingen efter just ditt behov om så krävs.

Jag ger dig tips om hur du på bästa sätt skall sköta din hud.

Om du vill hjälper jag dig gärna med produkt rekommendation och vilken makeup som är bäst för just dig.

På SAVON njuter du av härliga och resultatinriktade ansiktsbehandlingar.

När du går härifrån vill jag att du som kund ska känna dig både fin och avkopplad.

Hudvård handlar för mig i mångt och mycket om att ta hand om sig själv. Att gå på regelbundna ansiktsbehandlingar och att investera i riktigt bra produkter.

Anledningen till att jag utbildande mig är att jag själv fick mycket problem med känslig hud, inget jag provade hjälpte utan jag fick läsa på själv och blev på så sätt väldigt intresserad.

Innan dess gick jag så ofta jag kunde på ansiktsbehandling för att bli ompysslad, koppla av en stund och få känna att min hud blivit riktigt rengjord.

Eftersom jag fick så känslig hud blev jag mer hjälpt av ekologiska produkter och blev även intresserad av innehållet i kosmetiska produkter som inte alltid är helt bra.

Jag valde därför en utbildning som var inriktad på naturkosmetik.

Jag hoppas att jag får möjlighet att ta hand om dig som kund här på SAVON.

Välkommen!

Pernilla Gislev

YOGA

Eftersom jag är intresserad av yoga, välbefinnande, kropp och hälsa så är jag sedan 2017 utbildad yogalärare i Hathayoga.

Skönhet är ett helhetskoncept anser jag. Skönhet kommer även från insidan. Yogan hjälper dig att slappna av och släppa stress. Övningarna hjälper dig att få en fin hållning och motverkar en allt stelare kropp.

Du finner balans, upptäcker din egen andning och lär dig olika sätt meditera på. Man måste inte vara vig för att utöva yoga.

För dig som är intresserad  kan du läsa mer under fliken Yogakurs.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig.