YOGA MALLORCA 2018

Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

Mallorca 23-27 maj

FULLBOKAT!

5 dagar & 4 nätter

Vi bor i ett fantastiskt hus (se bildspelet), har hyrbil och lagar all god mat tillsammans. Morgonyoga och kvällsyoga. Inga förkunskaper krävs, yogan passar för alla!!

Huset är 400 m2 och ägorna är 10 000 m2.

6 sovrum och 5 badrum.

Ingår;

Del i dubbelrum, enkelrums tillägg 1400 kr, all god mat och dryck när vi bor i huset, flyg tur och retur, hyrbilen som jag eller någon annan kör. Yoga så klart! Goda ostar och vin.

Tillkommer;

Taxi till och från Kastrup ca 350 kr/person och resa. Lunch/frukost på flygplatsen. Ev. måltider och fika när vi är på utflykt.

Pris 10900 kr

Bokningsavgift; 4000 kr, resterande belopp betalas senast den 27:e mars. Först till kvarn…

Om resan blir inställd vid för få deltagare, återbetalas hela bokningsavgiften.

Din bokning är bindande, behöver du avboka pga. exempelvis sjukdom så är det via din egen hemförsäkring eftersom det är en privat anordnad resa.

Det finns endast 6-8 platser.

Reseupplägg

Onsdag; Vi anländer till Palma flygplats kl. 10.00. På väg till huset gör vi alla matinköpen. Resan från flygplatsen till huset tar ca 50 min. Huset ligger utanför staden Manacor på östra delen av Mallorca. Vi packar upp och installerar oss. Lunch på terrassen och middag på kvällen.

Torsdag; Yoga kl. 9.00, frukost och utflykt kl 11.00. Vi besöker byn Porto Cristo vid havet, det tar ca 25 min med bil. Där finns en strand och fantastiska grottor (Cuevas del Drach) man kan besöka. Lunch i Porto Cristo på någon mysig restaurang. Hemfärd ca kl. 15, poolen kanske… Yoga kl. 17.00, därefter fördrink samt matlagning 2 och 2.

Fredag; Morgonyoga kl.9.00, frukost. Utflykt till Cala Figuera vid havet. Lunch ute. Yoga kl. 17.00 därefter matlagning och fördrink. Matlagning 2 och 2.

Lördag; Morgonyoga kl. 9.00, frukost, utflykt till Parc natural de Mondragó, ett mycket vackert naturreservat med två jättefina sandstränder och kristallklart vatten. Lättare vandring i egen takt och dopp i Medelhavet. Vi gör picknick och tar med. Kanske yoga i naturparken om vi hittar en lämplig plats. Yoga kl. 17.00 därefter fördrink samt matlagning 2 och 2.

Söndag; Packa ur huset och åka till Palma kl. 10.00 där vi kan besöka Catedralen La Seu och shoppa innan hemfärden på kvällen. Sen hemkomst till Kastrup på söndag kväll.

Namasté Pernilla

Life is short book the trip!

Frågor? Hör gärna av dig, kom in på SAVON eller

maila mig.