YOGA KURSER

Mala

Sommaryoga i Ransvik

Tisdagar kl. 08:20 – 09:30 under juli och augusti månad, beroende på väder.

Kostnad 100 :- per tillfälle.

Drop in! Medtag matta.

Vid intresse meddela mig ditt mobilnummer via e-post: pernilla@savonhudspa.se så lägger jag till dig till min SMS lista.

På måndag eftermiddag inför varje tillfälle meddelar jag via SMS om yogan blir av beroende på väder.

Yoga på Nia – feelgood yoga –

Alltid små och mysiga klasser. Vi är bara cirka 8-12 personer.

Här får du möjlighet att stressa ned och återkoppla till dig själv i en mysig miljö. Vi sträcker ut och går igenom hela kroppen på ett mjukt och lugnt sätt. Fokus ligger på andningen genom hela klassen. Vi avrundar med en kort stunds meditation. Yogan passar för alla; nybörjare och även för dig som yogat förut. Yoga för alla!

Unna dig ett härligt avbrott i vardagen och investera i din egen hälsa!

”Att yoga med Pernilla har hjälpt mig att hitta mitt inre lugn. Med sin mjuka vänliga röst skapar Pernilla en skön stämning. Jag har blivit medveten om att andningen är viktig för att kunna slappna av i hela kroppen. Något som jag har nytta av dagligen i mitt jobb. Att yoga med Pernilla är att må bra!”
Katarina L

Eftersom jag är intresserad av yoga, välbefinnande, kropp och hälsa så är jag sedan 2017 utbildad yogalärare i Hathayoga.

Skönhet är ett helhetskoncept anser jag. Skönhet kommer även från insidan. Yogan hjälper dig att slappna av och släppa stress. Övningarna hjälper dig att få en fin hållning och motverkar en allt stelare kropp.

Du finner balans, upptäcker din egen andning och lär dig olika sätt meditera på. Man måste inte vara vig för att utöva yoga.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig.

Pernilla Gislev

Yoga kurs lördagar start 13:e april & yoga kurs tisdagar start 23:e april

4 lördagar kl. 08.45 – 10.10 13/4, 27/4, 4/5 & 11/5 kostnad 860:-  Alternativt 4 tisdagskvällar (23/4, 30/4, 7/5 & 14/5) kl. 19.00 – 20.20 kostnad 860 kr.

Kurserna betalas vid första yogatillfället med swish eller kontant betalning. Kvitto fås i samband med din betalning.

Min yogaform som jag lär ut är Hathayoga. Det är den ursprungliga yogaformen som all annan yoga härstammar från.

Alltså en utmärkt start på DIN yoga resa.

För min del är det absolut viktigaste att du får en positiv bild av yogan. Alla ska känna att det är ok att vara stel och kanske inte ”hänga med”. Yoga handlar till stor del om självacceptans.

Man är inte bättre på yoga för att man är vig och når ned till mattan med händerna i en framåtfällning. Det har faktiskt INGET med yoga att göra! Då skulle ju elitgymnaster vara yogaproffs. Däremot kommer du att upptäcka att du, som en bonus, faktiskt blir vigare och starkare på alla plan.

Yoga handlar om fokusering (Drishti), medveten andning (Pranayama) och att gå in i sig själv.

Yoga är fantastiskt! Kom prova yogans värld!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

(Vid för få deltagare kan kursen bli inställd)

PLATS

NIA studio i Höganäs

Adress: Verkstadsgatan 2B, Höganäs

Medtag

Egen yoga matta, 2 klossar och fleece filt. (Det finns även som man kan låna).

Klädsel

Sköna och bekväma kläder, kanske även en kofta.

ANMÄLAN

Betalning

Det går bra att swisha till 1230821967. Alternativt kom in på SAVON och betala. Kvitto på betalning tar jag med vid första yoga tillfället.

Om man missar sin tid får man motsvarande summa tillgodo på SAVON. Vid mån av plats kan man ta igen den missade tiden vid ett senare tillfälle.

Förnamn:*
E-post:*

Välj en eller flera kurser:

Yogakurs med start 23:e februariYogakurs med start 13:e aprilYogakurs med start 23:e april

Eventuellt meddelande:

* Obligatoriska fält

OMDÖMEN

”Att yoga med Pernilla har hjälpt mig att hitta mitt inre lugn. Med sin mjuka vänliga röst skapar Pernilla en skön stämning. Jag har blivit medveten om att andningen är viktig för att kunna slappna av i hela kroppen. Något som jag har nytta av dagligen i mitt jobb. Att yoga med Pernilla är att må bra!”
Katarina L

”Att gå på Pernillas yoga är som balsam för själen! Innan kunde jag inte tänka tanken på att sitta stilla och titta rakt ut och bara andas, men nu gör det mig hel! Hennes övningar samt andningsworkshop gör att man får koll på andningen och rörelserna. En mysig lokal, Pernillas piff och hennes lugna och bekväma röst gör att det är ett nöje att gå dit. Någon sa till mig att de inte kan gå på yoga för att de är så stela, då sa jag att det är just det som är grejen. Jag var stel men har blivit mycket mjukare och smidigare tack vare yogan. Rekommenderas varmt!!”
Sandie

”Med behaglig röst lotsar Pernilla oss genom andning, rörelser, avslappning och meditation. Kan varmt rekommendera Pernillas yoga. Gör gott för kropp och själ. Ger verktyg att använda när vardagsstressen kryper på”.
Judith

”Jag är fantastiskt nöjd och blir alltid laddad med ny energi när Pernilla med sin mjuka röst leder gruppen genom ett väl balanserat pass som kombinerar smidiga Hatha-Yoga övningar, andningsteknik & meditation. Detta är en yogakurs som jag varmt kan rekommendera!”
Karin F.

”Yoga känns välgörande! Det gör gott för både kropp och sinne. Alla stela leder blir uppmjukade och man känner sig skön i kroppen efter ett yogapass. Dessutom försvinner stress och man får en mental ro, ett välbefinnande, som håller i sig hela helgen. Pernillas behagliga person och omtanke om deltagarna betyder mycket för trivseln. Hon är också noga med att man ska lyssna på sin kropp och låta den bestämma gränserna. Hennes egen glädje för yoga smittar av sig på oss deltagare.
Kort sagt man har det bra med sig själv efter yoga!”
Gun

RESOR

Yogaresor 2019

Yogaresor 2019