Boka tid
Yogakurs 2018-06-17T16:04:15+00:00

YOGA KURSER

Mala

Min yogaform som jag lär ut är Hathayoga. Det är den ursprungliga yogaformen som all annan yoga härstammar från.

Alltså en utmärkt start på DIN yoga resa.

För min del är det absolut viktigaste att du får en positiv bild av yogan. Alla ska känna att det är ok att vara stel och kanske inte ”hänga med”. Yoga handlar till stor del om självacceptans.

Man är inte bättre på yoga för att man är vig och når ned till mattan med händerna i en framåtfällning. Det har faktiskt INGET med yoga att göra! Då skulle ju elitgymnaster vara yogaproffs. Däremot kommer du att upptäcka att du, som en bonus, faktiskt blir vigare och starkare på alla plan.

Yoga handlar om fokusering (Drishti), medveten andning (Pranayama) och att gå in i sig själv.

Yoga är fantastiskt! Kom prova yogans värld!

Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Sommaryoga i Ransvik

Tisdagar kl. 08:20 – 09:30 under juli och augusti månad, beroende på väder.

Kostnad 100 :- per tillfälle.

Drop in! Medtag matta.

Vid intresse meddela mig ditt mobilnummer via e-post: pernilla@savonhudspa.se så lägger jag till dig till min SMS lista.

På måndag eftermiddag inför varje tillfälle meddelar jag via SMS om yogan blir av beroende på väder.

OMDÖMEN

”Att yoga med Pernilla har hjälpt mig att hitta mitt inre lugn. Med sin mjuka vänliga röst skapar Pernilla en skön stämning. Jag har blivit medveten om att andningen är viktig för att kunna slappna av i hela kroppen. Något som jag har nytta av dagligen i mitt jobb. Att yoga med Pernilla är att må bra!”
Katarina L

”Att gå på Pernillas yoga är som balsam för själen! Innan kunde jag inte tänka tanken på att sitta stilla och titta rakt ut och bara andas, men nu gör det mig hel! Hennes övningar samt andningsworkshop gör att man får koll på andningen och rörelserna. En mysig lokal, Pernillas piff och hennes lugna och bekväma röst gör att det är ett nöje att gå dit. Någon sa till mig att de inte kan gå på yoga för att de är så stela, då sa jag att det är just det som är grejen. Jag var stel men har blivit mycket mjukare och smidigare tack vare yogan. Rekommenderas varmt!!”
Sandie

”Med behaglig röst lotsar Pernilla oss genom andning, rörelser, avslappning och meditation. Kan varmt rekommendera Pernillas yoga. Gör gott för kropp och själ. Ger verktyg att använda när vardagsstressen kryper på”.
Judith

”Jag är fantastiskt nöjd och blir alltid laddad med ny energi när Pernilla med sin mjuka röst leder gruppen genom ett väl balanserat pass som kombinerar smidiga Hatha-Yoga övningar, andningsteknik & meditation. Detta är en yogakurs som jag varmt kan rekommendera!”
Karin F.

PLATS

NIA studio i Höganäs

Adress: Verkstadsgatan 2B, Höganäs

Medtag

Egen yoga matta, 2 klossar och fleece filt. (Det finns även som man kan låna).

Klädsel

Sköna och bekväma kläder, kanske även en kofta.

ANMÄLAN

Betalning

Det går bra att swisha till 1230821967. Alternativt kom in på SAVON och betala. Kvitto tar jag med vid första yoga tillfället för dig som betalat via swish.

Om man missar sin tid får man motsvarande summa tillgodo på SAVON. Vid mån av plats kan man ta igen den missade tiden vid ett senare tillfälle.

Förnamn:*
E-post:*

Välj en eller flera kurser:

Sommaryogakurs med start 16:e juni: Nybörjare/lugn yogaFortsättning

Eventuellt meddelande:

* Obligatoriska fält

RESOR

Yoga resa till Provence 3/9 – 10/9 (FULLBOKAT)

Yoga resa till Provence

Yogaresor 2019

Yogaresor 2019