top of page

Take A Little Time For Yourself.

Ansiktsbehandlingar

Jämför de olika ansiktsbehandlingarna och välj det som passar dig bäst!

COMFORT

fr. 650 kr


Ansiktsbehandling med Crystalpeel, skinscrubber även bra för dig med känslig hud.

Först får din hud rengöring med skinscrubber. Därefter crystalpeel sedan följer ansiktsmask. Under tiden som ansiktsmasken verkar kan dina fransar eller bryn färgas mot tillägg. En lättare porrengöring ingår och behandlingen avslutas med serum som slussas in med skinscrubber.  Behandlingarna utförs till största delen med Clarins proffesionella salongsprodukter.


SKINSCRUBBER - En beprövad och effektiv hudvårdsmaskin som används på två sätt. Dels för en effektiv hudrengöring genom att avlägsna olja, smuts och döda hudceller från porer för en renare och friskare hud. Dels för att slussa in exempelvis serum till de djupare hudskikten. Stimulerar kollagen och elastin för att minska linjer och rynkor. Alternativt VAPOZON, rekommenderas för dig som vill få rengjort din hud extra med hjälp av ånga. Säg till vid bokningen om du önskar ånga.


CRYSTALPEEL microdermabration - Polerar huden med små kristaller för att reducera fina linjer, ta bort hudmissfärgningar samt för att minska porernas storlek. Efter behandlingen känns en klar skillnad i huden struktur och klarhet. Det är en säker, skonsam och effektiv behandling som påskyndar cellförnyelsen även för känslig hud.


Behandlingen finns i olika längd se nedan. Skillnaden mellan de de olika tidsintervallen är just tiden. Mer tid att skräddarsy din behandling för just din hud och mer tid för dig att verkligen hinna koppla av och bli ompysslad.

30 minuter 650 kr.

60 minuter 1050 kr.

90 minuter 1350 kr.

PRESTIGE

fr. 850 kr


Bra för dig som verkligen vill ha det bästa!

Utöver det som ingår i comfortbehandlingen ingår guldmask med 24 karats guld.


Först får din hud rengöring med skinscrubber. Därefter crystalpeel och efter det följer en guldansiktsmask med 24 karats guld. I behandlingarna 60 minuter och längre ingår Galvanic eye treatment som är bra och välgörande för partiet kring ögonen. Under tiden som ansiktsmasken verkar kan dina fransar eller bryn färgas mot tillägg. En lättare porrengöring ingår och behandlingen avslutas med serum som slussas in med skinscrubber. Behandlingarna utförs till största delen med Clarins proffesionella salongsprodukter.


GULDMASK - En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Ojämnheter blir mindre synliga och ålderstecken, som fina linjer och minskad spänst, reduceras. Koffein hjälper till att strama upp huden och hyaluron och glycerin är fuktbevarande ämnen som återfuktar och fyller ut hudytan. Peridot, en grön ädelsten som är rik på magnesium, ger huden energi och minskar nedbrytningen. Resultatet blir en återfuktad, lystrig hud och ett ungdomligare utseende. Ger huden ny energi. Stramar upp och "plumpar" huden.


GALVANIC EYE TREATMENT - Perfekt frekvens med sonic vibration. En beprövad och säker hudvårdsmaskin som genom skön värme 42°C masserar huden mjukt kring ögonen och får musklerna att slappna av. Hjälper till att göra rynkor och fina linjer mindre synliga. Kan lindra svullnader och mörka linjer under ögonen. Ökar blodcirkulationen och gör så att produkterna slussar ned i huden och stärker kollagenet.


Behandlingen finns i olika längd se nedan. Skillnaden mellan de de olika tidsintervallen är just tiden. Mer tid att skräddarsy din behandling för just din hud och mer tid för dig att verkligen hinna koppla av och bli ompysslad.


30 minuter 850 kr.

60 minuter 1250 kr.

90 min 1550 kr​.

Oxygen - Microneeling - Koreansk Microneedling

Ansiktsbehandlingar för dig som önskar extra effekt, främst mot fina linjer och trött hud.

OXYGENBEHANDLING

1700 kr


Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande ansiktsbehandling.

Med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyalyronsyra, vitaminer och antioxidanter.

Huden stimuleras, fina linjer fylls ut, huden blir direkt återfuktad, uppstramad samt lämnas fräsch med en ny lyster och vitalitet.

Intraceuticals Hyperbaric Oxygenmaskin och tillhörande produkter är patenterade.

Behandlingen är helt smärtfri. Ett litet munstycke blåser ut serumet tillsammans med luft som slussar ner det i huden. Stjärnor som Madonna, Kim Kardashian och Naomi Cambell  är flitiga användare av Oxygenbehandlingen.

Behandlingen kan även bokas som en kur på 3 tillfällen med 3-4 veckors mellanrum för optimalt resultat.

 

60 minuter 1700 kr.

Kur 3 gånger 4590 kr.

MICRONEEDLING

2000 kr


Microneedling är den mest resultatgivande behandlingen på Savon och för dig som verkligen vill känna att något händer med huden!

Den microneedling som utförs här är säker och det är en kosmetisk microneedling. Det kommer att kännas lite men ingen bedövningskräm behövs.

Microneedlings funktion är att medvetet skapa en en microskopisk hudskada så att kroppens naturliga processer startar. Microkanalerna ökar hudens förmåga att absorbera serum under behandlingen och efteråt. Behandlingen återfuktar, ger en viss hudföryngring, reducerar fina linjer och rynkor. Resultatet bidrar till en jämnare hudton och fastare hud. Solskydd är ett absolut måste efter behandlingen! Microneedling rekommenderas inte under sommarhalvåret pga av risk för pigmentering.

 

Behandlingen kan även bokas som en kur på 3 tillfällen med 3-4 veckors mellanrum för optimalt resultat.

60 minuter Hela ansiktet 2000 kr.

Kur 3 gånger 5400 kr.

KOREANSK MICRONEEDLING

1650 kr


Behandlingen är som Microneedling men här punkteras inte huden utan vi jobbar med micropiggar istället. Lite snällare behandling och bra för dig som ogillar nålar, man kommer inte genom huden men man känner stor skillnad redan efter en behandling. Behandlingen kan även utföras nder sommarhalvåret.


Behandlingen kan även bokas som en kur på 3 tillfällen med 2-3 veckors mellanrum för optimalt resultat.


60 minunter Hela ansiktet 1650 kr.

Kur 3 gånger 4455 kr.

KEMISK PEELING

1350kr


Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis AHA, BHA eller TCA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. Behandloingen tar 60 minuter. Solskydd är ett absolut måste efter behandling!

MOR & DOTTER / 2 VÄNINNOR

fr. 1050 kr

/ pers.

90 minuter. Ni får behandlingarna samtidigt i varsitt rum.

Bokas på tel. & sms 079 358 02 00

VÄLJ MELLAN;

COMFORT 1050 kr / pers.

PRESTIGE 1250 kr / pers.

ANSIKTSBEHANDLING & KURBAD

 

1250 kr

20 minuter ansiktsbehandling & 40 minuter kurbad.

Lån av badrock, handduk & tofflor ingår.

VÄLJ MELLAN;

FRANSK LERA

ALGER

LAVENDEL ELLER ROSMARIN

bottom of page