top of page

Styling

Jag hjälper dig med klädtips, basgarderoben, makeup och mycket mer?

STYLING 90 MINUTER

1550 kr


Jag hjälper dig sätta ihop en basgarderob, tänk vad skönt att öppna garderoben och faktiskt hitta något fint att ta på sig! Vi går igenom färger, byx- och kjollängd, urringning, skor mm. Om så önskas hjälper jag dig med makeup och allmän styling. Innan du kommer får du fylla i ett formulär med lite vägledande frågor så att vi har något att utgå från. Vill du även har hjälp med shopping så kan vi även boka en tid för det.

Det kan betala sig fort att undvika fel köp och det är inte heller så roligt att ha garderoben full av kläder man inte använder. Kanske en bra present till sig själv?

90 minuter 1550 kr.

PERSONAL SHOPPING 2 TIMMAR

1550 kr


Jag hjälper dig att hitta fina kläder, det är något som jag tycker väldigt mycket om. Jag tycker att Väla får bli det bästa alternativet eftersom de har ett stort utbud i olika prisklasser och det går snabbat att leta runt i de olika butikerna. Vi möts på fika på Väla och går igenom ditt formulär som du har fått fylla i före vi möts. Jag presenterar mina förslag och idéer sedan ger vi oss iväg för shopping.

Det kan vara shoppinghjälp för en basgarderob, en stor fest eller bara lite nytt inför säsongen. Här kan du tänka igenom i förväg lite vad som du kan tänkas behöva mest, vi kanske kan hinna med det mesta. Jag rekommenderar att du först bokar styling men inget måste.

2 timmar 1550 kr.

bottom of page