top of page

Djupgående ansiktsbehandlingar

För dig som vill förminska linjer och bromsa upp hudens åldrande, pigmenteringar.

Microneedling 2000:-

Micro needlings funktion är att medvetet skapa en en microskopisk hudskada så att kroppens naturliga processer startar. Microkanalerna ökar hudens förmåga att absorbera serum under behandlingen och efteråt. Återfuktar, hudföryngring, reducerar fina linjer och rynkor, jämnare hudton och fastare hud. Solskydd är ett måste efter behandlingen!

Koreansk Microneedling 1600:-

Behandlingen är som Microneedling men här punkteras inte huden utan vi jobbar med micropiggar istället. Lite snällare behandling och bra för dig som ogillar nålar, man kommer inte genom huden men man känner stor skillnad efter en behandling.

 

Oxygenbehandling 1800:-

Intraceuticals Oxygenbehandling är världens mest fuktgivande ansiktsbehandling.

Med hjälp av renat syre slussas ett serum ned i huden som innehåller 95% lågmolekylär hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter. Före oxygenbehandlingen påbörjas rengörs ditt ansikte grundligt med intraceuticals rengöring och fantastiska multipeeling. Porrengöring ingår.

 

Kemisk peeling 1300:-

Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis AHA, BHA eller TCA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

bottom of page