top of page

Pedikyr - Fotvård

Jämför de olika alternativen och välj det som passar dig bäst!

FINA FÖTTER - PEDIKYR 60 MINUTER

790 kr


En skön och vårdande fotvårdsbehandling. Filning, avlägsnande av förhårdnader och uppmjukning av nagelbanden. Naglarna klipps och formas. Avslappnande fotmassage ingår och behandlingen avslutas med nagellack om så önskas. Ej medicinsk pedikyr och behandlingen utförs endast på friska fötter - Behandlingen passar bra för dig utan särskilda problem.

Det finns 12 olika nagellack att välja mellan eller ofärgat lack.

En klassisk och skön fotvårdsbehandling, där allt finns tid för. Under behandlingen ligger du ned och kan koppla av i lugn och ro.


OBS! Tänk på att vi ej behandlar nageltrång, liktornar, svamp mm. Då är det en Medicinsk fotvårdsterapeut som du skall vända dig till.

60 minuter 790 kr.

PEDIKYR - MINI 30 MINUTER

600 kr


Peelinglotion, klippning och filning av tånaglanar. Avslutas med massage och nagellackning om så önskas. Endast för dig med friska fötter och utan särskilda problem. Passar för dig med bra fötter utan mycket förhårdnader och som önskar en snabb och enkel fotuppfräschning. Kan vara ett komplement till dina ordinare regelbundna fotvårdsbehandlingar.

12 olika nagellack att välja mellan eller ofärgat lack.

PS. På den här kortare behandlingen är det en fördel att komma utan nagellack för att hinna med så mycket som möjligt. DS.


OBS! Tänk på att vi ej behandlar nageltrång, liktornar, svamp mm. Då är det en Medicinsk fotvårdsterapeut som du skall vända dig till.

30 minuter 600 kr.

bottom of page